ELAZIĞ / MERKEZ - Çubukbey Anadolu Lisesi

Cumhurbaşkanlığı Öğretmenler Günü Kutlama Programı

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında 81 ilden Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her ilin fark oluşturan öğretmenleri arasından seçilen okulumuz Edebiyat Öğretmeni Nilüfer YILDIRIM 24 Kasım 2016 tarihinde Ankara’da 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerine okulumuzu ve ilimizi temsilen katıldı.

24 Kasım 2016 tarihinde 81 İlden gelen öğretmenler Anıtkabir Ziyareti ile programa başladılar.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ ile birlikte öğretmenleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Daha sonra öğretmenler Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ ile Başbakanımız Binali YILDIRIM tarafından Çankaya Köşküne kabul edildiler ve beraber öğle yemeği yediler.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ tarafından 81 ilden fark oluşturan öğretmenlere verilen akşam yemeğinin ardından program sona erdi.

Ankara´da düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programında okulumuz ve ilimizi başarılı şekilde temsil eden Edebiyat Öğretmenimiz Nilüfer YILDIRIM´a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 12.12.2016 - Güncelleme: 28.12.2023 10:43 - Görüntülenme: 984