ELAZIĞ / MERKEZ - Çubukbey Anadolu Lisesi

B)Varsa İş birliği Yapılacak Kurum: YOK

C)Proje/Faaliyet Adı: Resimlerle 15 Temmuz

D)Proje/Faaliyet Türü: Sergi

E)Hedef Kitle: Öğrenci,veli,uzman, kurum amirleri,yerel,bölgesel düzeyde karar alıcılar,bürokratlar vb.

F)Proje/Faaliyet Tahmini Kişi Erişimi: 500

G)Proje /Faaliyet Yaklaşık Bütçesi: 2000 TL

H)Proje/Faaliyete İlişkin Açıklama/Amaç/Detay/Yöntem: “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Etkinlikleri kapsamında okulumuzda şanlı destanın anlam ve önemini belirten demokrasi, vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik, yurt savunması ile şehitlik konularının yansıtıldığı resim sergisi yapılması amaçlanmaktadır.

I)Beklenen Sonuçlar: Belirlenen amaç doğrultusunda gerçekleştirilecek olan etkinliğin geleceğin teminatı olan gençlerde farkındalık oluşturması hedeflenmektedir.Proje etkinliği günün anlam ve önemine binaen yapılacak olan resim çalışmalarıdır.

J) Öne Çıkan Projeleri /Faaliyetleri arasında mı? : HAYIR

K)Proje/Faaliyet Uygulama Yeri

a.Yurtiçi (Elazığ)

L)Konuşmacı/Katılımcı Bilgileri: H.Mehtap ERSOY(Çubukbey Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı)